Online bingo

Denne side indeholder annonceret indhold.

Hvis du tror, at bingo kun er for pensionister, kan du heldigvis tro om igen: Online bingo er et spil for folk i alle aldre, som har lyst til ukompliceret underholdning, med masser af vinderchancer, samtidig med at man kan chatte med andre bingoelskere. Det er hverken svært eller krævende at spille bingo online, det er derimod den perfekte aktivitet, når du bare gerne vil underholdes, og selvfølgelig vinde en rigtig god præmie. 

Bingo foretrækkes af både nybegyndere og garvede spillere

Uanset om du er ny spiller eller erfaren, er bingo et ideelt spil, fordi du bare kan gå igang med det. Bingo er et populært valg, både blandt nye spillere og garvede, fordi spillet er simpelt og skægt, den perfekte aktivitet til at koble af med. Hvis du vælger danske sider med online bingo, er du samtidig sikker på en tryg spiloplevelse, da danske spillesider er reguleret af den danske Spillemyndighed. Gode, kvalitative spilsider tilbyder dig også gerne flere spilmuligheder: Hvis du har lyst til at spille casinospil, f.eks. roulette, poker, Blackjack eller på spilleautomater, så finder du ofte et rigt udvalg på danske spillesider. Du kan vælge og vrage, og finde lige præcis de spil, som du bedst kan lide, og som du er særligt heldig med.

Online bingo leverer topunderholdning

I dag er dansk online bingo bedre end nogensinde: Der er masser af velkomstbonusser, store præmier i form af jackpots og sjovt gameplay. Det hele venter på dig, du skal blot bruge en mobiltelefon, tablet eller bærbar PC. Du kan købe en portion bingoplader, og hygge dig med et spil bingo: Kryds tallene af, chat sammen med andre bingo-entusiaster, eller prøv et spændende minispil som ekstra underholdning.  

Hvad er online bingo?

Bingospil online minder meget om det klassiske bingospil, sådan som det spilles i bingohaller. Du kan starte et bingospil, når du har købt en spilleplade og valgt et bingospil. Et regulært bingospil indeholder som regel 75 numre, som trækkes ét for ét, mens du krydser numre af på din plade, når der er et match. Ofte bliver der krydset automatisk af i spillet, det er et plus ved at spille bingo online. Du har fået bingo, når det mønster, som der spilles efter, er fyldt ud. Det kan f.eks. være en række, en kolonne, diagonaler eller andre mønstre, som giver bingo. 

Hvordan starter jeg med at spille bingo?

Dit første bingospil er lige om hjørnet, du skal blot gøre sådan:

  1. Køb bingoplader. Prisen er 2,50 kr. pr. styk. Du kan købe op til 40 styk ad gangen. Det er værd at lægge mærke til, at jo flere plader du spiller på, jo højere er dine vinderchancer.
  2. Tryk på bingospillet, og så går spillet igang.
  3. Der trækkes vilkårlige tal, og tallene krydses automatisk af på dine bingoplader. 
  4. BINGO! Du har vundet, hvis du er en af de første spillere til at få 5 tal på en vandret række og/eller hele pladen fuld. Der er masser af chancer, for i hvert bingospil er der gevinster ved 1 række, 2 rækker, 3 rækker, 4 rækker og fuld plade.