Ego spillet

Elsker du at hygge med et sjovt brætspil sammen med familie eller venner? Så byder Ego brætspillet på mange timers sjovt samvær. Spillet er stadig utroligt populært blandt danskerne, fordi vi er glade for at samles om et godt brætspil, som bringer os sammen i en hyggelig atmosfære. Ego spillet leverer underholdning på højt niveau og er gennem flere år blevet kåret som et af de bedste brætspil. 

Nogle holder af brætspil fordi de udfordres på intellektet, andre gribes af en konkurrencelyst så stor, at de nærmest fejer de andre af spillebordet. I Ego kan du blive udfordret på din paratviden, men også få spørgsmål, der giver dig mulighed for at lære dine nærmeste bedre at kende. 

Unge er især glad for et brætspil som Ego, fordi det giver en pause fra den digitale verden og mobiltelefonen. Med Ego spillet kan alle samles og være sociale sammen med venner og familie. 

Når man spiller brætspil, er der en stemning af humor, nærvær og godmodigt drilleri. Hvem vil ikke gerne vinde i spillet Ego, f.eks ved at være den bedste til gætte, hvad de andre vil svare? 

I det følgende kan du læse mere om Ego brætspil og få mere at vide om de mange kvaliteter, som spillet byder på. 

Hvorfor er Ego et unikt spil?

Ego spillet er helt særligt, fordi det stiller sjove, uventede og tankevækkende spørgsmål, der får dig til at tænke dig om en ekstra gang. Du lærer også nye sider at kende ved din familie og venner. 

Ego hvem er du?

I kan f.eks. spille versionen ??Ego. hvem er du??. Det er den originale version af spillet, og ganske udfordrende. I spillet finder du en masse spørgsmål, som kan være svære at svare på. Spørgsmålene er gennemtænkte og stiller dig dilemmaer og spørgsmål:

??Hvad ville du gøre, hvis du vandt den store lottogevinst?? 

??Hvad vil du gøre, hvis du opdager, at en af dine venner/veninder har en affære?

Spillet undersøger dine forestillinger om dine venner og nære. Tror du, at du ved alt om dem? 

På den måde opfordrer Ego dig til at finde ud af ??Hvem er jeg? og ??Hvem er du? på en særdeles underholdende måde. I kan f.eks. blive sat på prøve med dette spørgsmål: 

??Hvor mange af os kan godt lide at være i centrum?? 

Her kommer jeres forskellige personligheder til udtryk: Hvem er balløven, som elsker opmærksomhed og masser af social kontakt? Og hvem er den mere introverte viol, der hellere lytter end snakker løs?

I spillet er der spørgsmål om alt muligt mellem himmel og jord, og man lærer familie, venner og nye mennesker bedre at kende. 

Eksempler på underholdende spørgsmål:

?Hvor stort er dit ego??

?En fremmed, men meget charmerende person, spørger om du vil med på café. Hvad er chancen for, at du går med??

?Hvem ville du helst vandre rundt i Andesbjergene sammen med i 14 dage??

Med brætspil ego kan I blive klogere på hinanden, der er flere hundrede gode spørgsmål. 

Hvordan spilles ego?

I spillet handler det altså om at gætte på, hvad de andre tror og synes. I kommer til at svare på alle mulige og umulige spørgsmål. Spørgsmålet er, hvor godt I kender hinanden? Bliv klogere på hinanden med ego, mens I griner og bliver underholdt i hyggelige rammer. 

Spillet er nemt at være med til, og der er forskellige versioner af spillet, som passer både til børn og voksne. 

Alle kan være med, f.eks. er spillet en sjov humørbombe, som I kan spille sammen med nye bekendtskaber. Spil Ego og varm op under selskabet på en sjov og uhøjtidelig måde – mens I faktisk lærer hinanden bedre at kende. 

Hvor mange kan spille ego? Hvilke udgaver findes?

Der kan være op til fire personer i et spil Ego, og der findes flere sjove udgaver:

  • Ego. Hvem er du?
  • Ego Gold Edition. Jubilæumsudgave
  • Ego Familie. Hvem er vi?
  • Ego. Hvem er jeg?
  • Ego Emotions
  • Ego Pictures

Hvordan foregår Ego spillet?

I starter med at pakke spillet ud. Så sættes brættet op og en puljeskål stilles midt på bordet. 

Hver deltager tager et sæt med tre sorte svarbrikker, som skal bruges til at markere, hvad man svarer på spørgsmålet.  

Hver deltager får desuden et antal jetoner i forskellig farve. 

Derudover skal et antal jetoner lægges i puljeskålen, afhængig af, hvor mange personer, der er med i Ego brætspil. 

Herefter kan spillet begynde, og hvert spil tager ca. 30 minutter. Men de fleste er så godt underholdt, at man da lige skal spille et mere. 

kortene, som hver deltager trækker på skift, er der på forhånd givet fire svarmuligheder til hvert enkelt spørgsmål. Kan du gætte, hvad personen  med spørgsmålet svarer? 

Alle fire deltagere starter med et vist antal jetoner, og ved hvert spørgsmål skal I satse 1 eller 2 jetoner på det svar, I mener er rigtigt. 

Dem der gætter rigtigt, fordobler deres satsning, men hvis svaret er forkert, mistes indsatsen. Når der ikke er flere jetoner i puljen, er det spilleren med flest jetoner som har vundet.